LEGUANITO AKTIV PLUS SININEN LAPSILLE

80,00 120,00  (Sis. alv 24%)

Leguanon valmistamat Leguanito Aktiv PLUS – pienet paljasjalkakengät lapsille.

Leguanito Aktiv Plus-malli on loistava valinta lapsen ensimmäisiksi kengiksi.

Jalkojen asentovirheitä tutkittaessa tulokset ovat osoittaneet, että perinteisillä kovapohjaisilla kengillä kävellessä jalkaterän lukuisista lihaksista kaikki eivät pääse aktivoitumaan, kun liian kova kenkä estää pienten lihasten käytön. Paljasjalkakengillä liikkuessa jalan kaikkein pienimmätkin uinuvat lihakset pääsevät niihin töihin, joihin ne on tarkoitettu.

Lapsen kasvaessa oikein tuettujen jalkojen vahvistuminen ja askeleen muuttuminen luonnolliseksi vähentää jalkojen mahdollisia myöhempiä virheasentoja ja auttaa ehkäisemään kasvavan lapsen urheiluvammoja nuoruudessa tai aikuisuudessa.

Lasten paljasjalkakengät tarjoavat lapsen jalalle tarvittavan tuen joustavan pohjan avulla rajoittamatta pienten jalkojen liikkumisvapautta. Tämä edistää jalan luonnollista kehitystä kävelyä ja juoksemista harjoiteltaessa. Paljasjalkakenkien käyttö ovat lähellä tunnetta paljain jaloin kävelystä, jolloin raskas tai liian jämäkkä kenkä ei tee kävelystä kankeaa, epämiellyttävää tai hidasta askelluksen kehitystä.

Leguanito Aktiv kengät ovat todella mukavat jalkaan! Pehmeä pohja on taipuisa ja nämä kestävät kengät on helppo pestä koneessa. Vaikka jalkineen pohja mukautuu alustaan, sen pehmeydestään huolimatta kestävä pohja suojaa herkkää jalkapohjaa kiviltä, lasinsiruilta tai muilta vaaroilta. Pohja on pitävä myös liukkailla alustoilla.

Valikoimastamme löytyy myös kevyempi lyhytvartinen lasten paljasjalkakenkä Leguanito Aktiv.

Tilaa lapsesi mielestä maailmasta mukavimmat kengät tästä ja muistathan huolehtia myös omien jalkojesi hyvinvoinnista!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,