Valmistaja:
Ntourountoksen pienleipomo, Kreeta
Ainesosat:
Vehnäjauho, kokojyväohrajauho 19%, taikinanjuuri (vehnäjauho, vesi), oliiviöljy, suola, hiiva, ohramallas, vesi.
6,00 € (Sis. alv)
Sfakialaisia revittyjä ja juuren leivottuja ohrakorppuja Ntourountoksen pienleipomosta Hora Sfakionin rantakylästä eteläiseltä Kreetalta. Kreetalaiset rantakylät ovat ainakin kaksi vuosituhatta leiponeet tämänkaltaisia ohrakorppuja myytäväksi ohikulkeville laivoille laivakorpuiksi.
Välimeren alueen armeijat ovat marssineet korppujen voimalla jo roomalaisajoista lähtien. Sinäkin voit tehdä ohrakorpuista maistuvan välipalan näin: Kasta korppu veteen, nosta lautaselle ja kaada päälle reilusti oliiviöljyä. Pinoa päälle pilkottua kypsää tomaattia niin paljon kuin mahtuu. Murenna huipuksi vähän fetajuustoa ja ripottele oreganoa. Ole hyvä!
Varastossa
Valmistaja:
Ntourountoksen pienleipomo, Kreeta
Ainesosat:
Vehnäjauho, kokojyväohrajauho 19%, taikinanjuuri (vehnäjauho, vesi), oliiviöljy, suola, hiiva, ohramallas, vesi.
Valmistusaineet: manteli 30%, sokeri, kasviöljy, täysmaitojauhe, herajauhe, maitoproteiini. Emulsioaineena soijalesitiini, vanilliini. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä, pähkinänkuorista sekä soijasta.
Ravintosisältö (100ml):
Energia 900 kcal
Proteiineja 0g
Hiilihydraatteja 0g (josta sokereita 0g)
Rasvaa 91.6g (josta kertatyydyttymättömiä 72.4g, tyydyttyneitä 12.8g ja monityydyttymättömiä 6.4g)
Kuituja 0g
Suolaa 0g
E-vitamiinia 11.9mg
Ainesosat: Oliiviöljy. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei jääkaapissa, siellä öljy sakkaantuu.
Lajike: koroneiki
Luokka: Ekstra-neitsyt (EVOO)
Säilyvyys: EVOO-luokassa noin 1,5-2 vuotta
Alkuperämaa: Kreikka
Valmistusaineet: Extra virgin-oliiviöljy, konservolia oliivi, viinietikka, vesi, merisuola, sitruunamehu, oregano. Lisäaineeton.
Valmistusaineet: Extra virgin-oliiviöljy, kalamon oliivi, viinietikka, vesi, merisuola, sitruunamehu, oregano. Suolaprosentti 3,5%. Lisäaineeton.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.