Valikko Sulje

Heippa! 

Kesä tulee kovaa kyytiä! Tällä viikolla jo rikottiin lämpöennätyksiä ympäri maan; yksi täällä Salossakin! 

Meille tulee sähköpostiin paljon kysymyksiä hikisiin kainaloihin liittyen ja ajattelin jakaa parhaat vinkkini nyt, kun pian alkaa hihattomien paitojen ja kesäisten toppien aikakausi🙂 

Jos olet herkkäihoinen kuten itse, niin soodaa sisältävien deodoranttien käyttöä ei voi säännöllisesti ajatella laisinkaan! Soodahan deossa on se todella tehokas hienhajun blokkaaja, mutta ikävä kyllä paljon soodaa sisältävät deot ärsyttävät meidän herkimpien kainaloita ja joskus saattavat aiheuttaa jopa ihoärsytystä ja lähes palovamman tyyppisiä ihovammoja kuten itselleni:

Jos kainalosi kestävät soodaa, niin soodallinen deo (Saaren Taika Ruusu Merisuola) on tottakai paras ja tehokkain! Soodallinen deo täytyy muistaa vaan pestä yöksi pois. Jos kainalosi ovat herkemmät niin sitten kyseeseen ei tule muut kuin soodattomat deot. Näitä meiltä löytyy onneksi muutama; Sitruunaruoho, Appelsiini ja Appelsiini ja Merisuola. 

Sitruunaruoho deodorantti tuoksuu miedosti sitruunaruoholle, se on todella hoitava! Itse käytän aina sitä, jos olen käyttänyt sooda-deoa ja saanut kainalot punaiksiksi sillä. Sitruunaruoho deo rauhoittaa kainaloiden punaisuuden muutamassa päivässä ja samalla auttaa pitämään hienhajua kurissa! Se sisältää hoitavina ainesosina sheavoita, tuoksuja neutraloivaa sekä ihoa hoitavaa kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, virkistävää ja tuoksuja peittävää sitruunaruohon eteeristä öljyä.

Appelsiini deodorantti sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita ja kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä sekä tuoksuja neutraloivaa laventelin- ja teepuun eteeristä öljyä. Tämä on miedompi tuoksuinen kuin Sitruunaruoho ja soveltuukin parhaiten tuoksuherkille henkilöille.

Tehokkain soodaton on Appelsiini Merisuola, sillä hienhajuja ehkäisevän perunajauhon ja eteeristen öljyjen lisäksi se sisältää merisuolaa, joka itsessään auttaa jo hienhajun ongelmiin todella paljon! Appelsiini Merisuola deo sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita ja pellavansiemenöljyä, kosteutta imevää tärkkelystä, bakteereja neutraloivaa merisuolaa, tuoksuja neutraloivaa laventelin- ja teepuun eteeristä öljyä.

Tällä hetkellä Saaren Taialta löytyy myös yksi soodaa hillitysti sisältävä alumiiniton deo; Ruusu Merisuola, joka sisältää hoitavina ainesosina sheavoita ja jojobaöljyä, ihoa hoitavaa ja pehmentävää viinirypeläänsiemeöljyä, tuoksuja neutraloivaa sekä ihoa hoitavaa kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, bakteereja neutraloivaa merisuolaa, tuoksuja neutraloivaa teepuun eteeristä öljyä, tehoaineena sooda.

Jos olet kovasti hikoilevaa tyyppiä, kuten itse, niin pelkät miedot deot eivät joka tilanteessa aina ole pitäviä. Siksi itse käytän aina (ja suosittelen myös kaikille muillekin) päivittäisessä kainalon pesussa suolasaippuaa! Mitä enemmän suolaa, sen parempi teho! 

Suolat ovat antibakteerisia ja auttavat neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä bakteerit saavat muutoin täysin tuoksuttoman hikinesteen haisemaan. Käytä siis suolasaippuaa kainaloiden pesussa joka kerta kun käyt pesulla ja saat alumiinittomasta deodorantistasi huomattavasti pitävämmän 🙂

Joskus tulosten näkyminen saattaa kestää. Itselläni meni pari viikkoa siirryttyäni luonnonkosmetiikan suolasaippuaan kun huomasin, että hiki ei enää haissut kovin voimakkaalta 🙂

Saaren Taian suolasimmat saippuat ovat Veera suolasaippua, Kuolleenmeren suolasaippua, Särkisalon suolasaippua ja Karpalo Luksus Spa saippua.

Alla näet videon, jossa voidedeon käyttöä opastetaan 🙂

Kiitos, että luit! Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja ja kosteuttavat ihoa. Valikoimastamme löytyy sekä soodattomia, että maltillisesti soodaa sisältäviä, joista kummatkin ovat erittäin hyvin siedettyjä 🙂

Wishlist 0
Continue Shopping