Yhteystiedot

Lakeuden Paljasjalkakenkä Kauppa

Kirsi Ylä-Autio
Puh. 050 552 5527

Karhunmäentie 960,

62100 Lapua

Olet tervetullut kotimme kanssa samassa pihapiirissä sijaitsevaan kivijalkaliikkkeeseen!

 Löydät kaupastani paljasjalkakenkiä, Footbic-jalkateräjumppa palloja, Saaren Taika- tuotteita (palasaippuat, shampoot, henna hiusvärit, siivoussaippuat ja pyykkietikat). Lisäksi edustan Homcare tuotteita ja myös niitä löytyy  varastosta.

Hurahdin pj-kenkiin islanninhevosteni  myötä. Olen aina puhunut niiden puolesta, että hevosten jalkojen ja kehon luonnollista toimivuutta ei saa tukahduttaa rautakengillä. Vuonna 2018 tajusin, että kovapohjaiset kengät vaikuttavat samalla lailla tukahduttavasti myös meidän ihmisten kehon toimintaan. 

Siitä alkoikin sitten pj-kenkien etsiminen ja huomasin aika nopeesti, ettei niitä löydä kaupoista.  Ostin joitain malleja netistä ja vakuutuin niiden hyvistä puolista. Vuonna 2019 soitin Leguanon maahantuojalle ja he tulivat kotiini esittelemään kenkiä. Kun sain ensimmäistä kertaa jalkaani Leguanot niin olin varma että näitä alan myymään hevostoimintani ohessa, niin hyviltä ne jalassa tuntui! Leguanot on saksalaista laadukasta käsityötä ja tehdään Saksassa.   Feelmaxin kengät kiinnostivat ehdottomasti kotimaisuutensa vuoksi, ja onkin huippua, kun meillä on omasta takaa paljasjalkakenkätehdas!

Työni hevosten parissa on ollut aamusta iltaan ulkotyötä ja netti on ollut aika vieras käsite.  Nettikaupan pyörittäminen ei aluksi yhtään tuntunut omalta työltä. Poikani oli sitä mieltä että ehdottomasti nettikauppa pitää olla, minun epäröinnistä huolimatta he tekivät sen   syksyllä 2019. Fiksuja poikia, se lähti sellaiseen kasvuun, että kesällä 2020 aloin miettimään hevostoiminnan lopettamista. Kenkäkauppa työllisti yhtäkkiä niin paljon ja oli kivaa sekä mielekästä. Hevostoimintani olisi vaatinut uusien hevosten investointia ja tässä kohtaa tuntui, että omaa aikaa ja vapautta olisi enemmän, jos myisin hevoseni ja näin tein alkuvuodesta 2021. Nyt hevoseni on ihanissa uusissa kodeissa ja osaan niistä pääsee tutustumaan Ähtäriin perustettavassa Vauhti-Matin Ratsutilalla kesästä 2021. 

Minulle voi soittaa ja viestitellä kenkäasiossa, autan aina parhaani mukaan!

Meille voi tulla sovittelemaan ja tutustumaan kenkiin sekä muihin tuotteisiin. Otathan yhteyttä ja sovitaan aika. Kun kauppani on kotipihassa, niin aika ei ole  virka-aikaan rajattu. 

Nettikauppa on avoinna aina ja minulla on tapana kysyä tilauksen tultua, jos apua tarvitset vaikka koon kanssa.  Kannattaa ottaa huomioon, että kengät ovat malleittain erikokoisia ja siksi on hyvä kysyä jotta saadaan sopivat kengät kerrasta 🙂

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan edustamiini tuotteisiin. On ilo palvella

-Kirsi