Valikko Sulje

Lakeuden Paljasjalkakenkä Kauppa

Kirsi Ylä-Autio
Puh. 050 552 5527
[email protected]

Karhunmäentie 960,

62100 Lapua

Aukioloajat: AUKI SOVITTAESSA.  Pääsääntöisesti olen paikalla, mutta kannattaa soittaa ja varmistaa että olen juuri silloin kuin olisit tulossa. 

Olet tervetullut kotimme kanssa samassa pihapiirissä sijaitsevaan kivijalkaliikkeeseen! Kaupastani löytyy laaja valikoima paljasjalkakenkiä, Footbic-jalkateräjumppa palloja, Karkelon Sukat,  Saaren Taika- tuotteita (mm. palasaippuat, deororantit, shampoot ja siivoussaippuat) Happy Oliven oliiviöljyä, pöytäoliiveja, balsamicoa, kuivattuja aurinkotomaatteja, tomaattisosetta, timjamihunajaa ja manteli-ja pistaasi valkosuklaalevitettä. Nam!  

 Lisäksi palveluihini kuuluu oppilastyönä tehtyä kalevalaista jäsenkorjausta. Oppilastyönä tehty jäsenkorjaus on luonnollisesti edullisempaa kuin valmistuneena jäsenkorjaajana. Hintani nousee opintojen edetessä. Kysy lempeästä, kivuttomasta paljon apua antavasta hoitomuodosta lisää. 


Itse hurahdin pj-kenkiin hevosteni myötä, olen aina puhunut niiden puolesta että ei saa tukahduttaa hevosten jalkojen ja kehon  luonnollista toimivuutta rautakengällä, kunnes vuonna 2018 tajusin että meidän ihmisten kehon toimintaan vaikuttaa kovapohjaset ja ahtaat kengät ihan samoin tukahduttavasti. 

Siitä alkoikin sitten pj-kenkien etsiminen ja huomasin aika äkkiä että ei niitä löydä kaupoista. Joitain malleja ostin netistä ja vaikutuin niiden hyvistä puolista. Vuonna 2019 soitin Leguanon maahantuojalle ja he tulivat kotiin esittelemään kenkiä ja ensimmäistä kertaa kun sain jalkaani Leguanot niin olin varma että näitä alan myymään hevostoimintani ohessa, niin hyviltä ne jalassa tuntui! Leguanot on saksalaista laadukasta käsityötä.    Feelmaxin kengät kiinnostivat ehdottomasti kotimaisuuden vuoksi, onkin huippua kun meillä on omasta takaa paljasjalkakenkätehdas!

Aika nopsaan poikani tekivät mun epäröinnistä (olen enemmän ollut islanninhevosten kanssa pihalla ja netti on ollut vieras käsite, ei yhtään tuntunut omalta työltä alkaa nettikauppaa pyörittämään) huolimatta mulle nettikaupan  syksyllä 2019 ja se lähti sellaiseen kasvuun että kesällä 2020 aloin miettimään hevostoiminnan lopettamista koska kenkäkauppa työllisti niin paljon ja oli kivaa sekä mielekästä. Hevostoimintani olisi vaatinut uusien hevosten investointia ja tässä kohtaa tuntui että omaa aikaa ja vapautta olisi enemmän tarjolla jos myyn hevoset ja näin tein alkuvuodesta 2021. Nyt hevoseni on ihanissa uusissa kodeissaan ja osaan niistä pääsee tutustumaan Ähtäriin perustettavassa Vauhti-Matin Ratsutilalla loppukesästä 2021. 

 Yhden hevosen jätin myymättä ja se oli reilun vuoden ylläpidossa ja nyt Gráma on tullut takaisin omaan pihaan ja sen kaverina on naapurin Niinan Rilla suomenhevonen. Ihanaa kun taas on hevosia pihapiirissä 🙂

Minulle voi soittaa ja viestitellä kenkäasiossa, autan parhaani mukaan!

Meille voi tulla sovittelemaan ja tutustumaan kenkiin ja muihin tuotteisiin kun sovitaan aika. Kotipihassa kun kauppani on niin aika ei ole virka-aikaan rajattu. 

Nettikauppa on avoinna aina, kokoa tai mallia miettiessä voi ottaa yhteyttä, autan mielelläni. Huomioon kannattaa ottaa että kengät ovat malleittain erikokoisia ja kysyä kannatta jotta saadaan sopivat kengät kerrasta 🙂

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan edustamiini tuotteisiin. On ilo palvella

-Kirsi 

Wishlist 0
Continue Shopping