Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ
Islanninhevostalli Topar (y-tunnus 2047419-0)
Karhunmäentie 960, 62100 Lapua

REKISTERIASIOITA HOITAVA YHTEYSHENKILÖ
Kirsi Ylä-Autio
[email protected]
050 552 5527

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja näiden edustajien henkilötietojaHenkilötietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä asiakasmarkkinointiinKäsittelyperusteemme on markkinoinnin osalta oikeutettu etu ja asiakassuhteen hoidon osalta välisemme sopimuksen täytäntöönpano.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen toimialaluokka
  • Yrityksen yhteystiedot
  • Muita yrityksen toimintaa kuvaavia luokittelutietoja
  • Asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot
  • Verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot Lakeuden Paljasjalkakenkä Kauppa verkkosivustoilla
  • Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot
  • Tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot
  • Tilinumero, laskutus-, ja maksutiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen Ilmareihin. Keräämme tietoja sopimuksenteon yhteydessä, rekisteröityessäsi tai kun käytät palveluja. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi.
Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan suostumuksella häneltä itseltään verkkosivustovierailun yhteydessä tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen vuorovaikutuksen yhteydessä.
Seuraamme myös evästeitä ja vierailusi Ilmareiden sivuilla jättää jäljen, IP-osoitteen. Henkilötietoja voidaan ostaa kertaluonteiseen markkinointikäyttöön myös Ilmareiden ulkopuolisista rekistereistä. Voimme myös kerätä henkilötietoja julkisista lähteistä.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
 
MANUAALINEN AINEISTO:
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja on saatavilla ainoastaan tietoon oikeutetuille.

ATK:LLA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT
Sivujen toteutuksessa on hyödynnetty teknistä tietosuojaa, jolla pyritään huolehtimaan siitä, että syötetyt tiedot säilyvät muuttumattomina ja ovat saatavilla vain tietoon oikeutetuille. Vain määrätyillä työntekijöillä on käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla pääsy järjestelmään

SÄILYTYSAIKA
Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET
Tarkastusoikeus: Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu

Tietojen korjausvaatimus: Korjausvaaatimus on esitettävä rekisterinpitäjälle kirjallisesti allekirjoitetulla asiakirjalla kirjeitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti

Kieltooikeus: Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten

Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Lakeuden Paljasjalkakenkä Kauppa / Kirsi Ylä-Autio
Karhunmäentie 960
62100 Lapua

Tai sähköisesti osoitteeseen

EVÄSTEET

Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Käytämme evästeitä asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Palvelimen asettamat evästeet säilyvät selaimessa yhden (1) viikon, ellei niitä poisteta erikseen selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet uudelleen selaimen sen salliessa.

Hyödynnämme myös muita tekniikoita, kuten kuvapistetunnisteita (mm. Google Analytics) ja jäljitteitä. Nämä tekniikat auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme käyttäytymistä ja kertovat meille mitkä tuotteet asiakkaitamme kiinnostavat ja mitkä toiminnot ja palvelut ovat asiakkaillemme hyödyllisimpiä.

Analyysiin käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

MUILTA SIVUSTOILTA UPOTETTU SISÄLTÖ

Tämän sivuston sivut voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

ANALYTIIKKA

Google Analytics: Tämän evästeen avulla saamme tietoja käyttäjän toiminnasta sivustolla. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi katsellut sivut, sivustolla kulutettu aika ja sivustolle saapumiseen liittyvät tiedot. Nämä tiedot anonymisoidaan ja kuvataan numeroina, joten niitä ei voi yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Tämä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi. Google Analyticsin avulla näemme sivustomme suositun sisällön, ja pyrimme antamaan sinulle lisää mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa.