Valikko Sulje

Mitä paljasjalkakengät ovat?

Paljasjalkakenkien erikoisuus: Saat nauttia paljain jaloin kävelemisen tunteesta, mutta jalkasi ovat hyvin suojattu. Leguano valmistaa kenkiä, jotka sallivat jalan luonnollisen liikeradan minimaalisilla rajoituksilla, jolloin koet käveleväsi kuin pal-jain jaloin. Pääset nauttimaan paljain jaloin kävelemisen tunteesta, vaikka sinulla on kengät jalassa. Voit käyttää leguanoja sukkien kanssa tai ilman, kumpi vain tuntuu mieluisammalta itsellesi.

Kenelle paljasjalkakävelyn aloittaminen on järkevää?

Ihan kaikille, jotka haluavat kokeilla paljas-jalkakävelyä ja pitäytyvät siinä. Jos haluat saada luvattuja tuloksia, tulee sinun kävellä tai juosta paljain jaloin säännöllisesti. Muu-tama askel paljain jaloin – sanotaanko vaikka sohvalta jääkaapille ja takaisin – ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Leguano paljain jaloin -kenkiä on saatavilla kaikille ja kaikenikäisille: lapsille, ikääntyvil-le, urheilijoille, sohvaperunoille, luonnonys-täville ja ihan tavallisille ihmisille.

Jos haluat juosta tai kävellä nopeammin, pitemmälle ja vähemmin kivuin ja vammoin, Sinun tarvitsee opetella luonnollinen askellustyyli. Sen löydät paljasjalkajuoksusta tai -kävelystä. Tällä paljasjalka-askelluksella energia siirtyy eteenpäin vieväksi voimaksi, lihakset rentoutuvat joka askeleella, etkä enää pompi ylös alas. 

Lisäksi suuri joukko lihaksia, myös varpaiden lihakset, aktivoituu paljasjaloin liikkumisessa ja antaa ennen kokemattoman hyvänolon tunteen monien muiden hyötyjen lisäksi.

Kun kävely avojaloin on nykyisessä sivilisaatiossa hankalaa, Leguano GmbH on hakenut ratkaisuja säilyttää ”jalkojen vapaus” jokaiselle sitä haluavalle. Leguano-paljasjalkakengät eli brafoot-kengät on ratkaisu tähän. 

Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena olemme patentoineet Leguano® -jalkineen, joka palauttaa jalkasi täyden liikkumisvapauden ja samalla suojaa kivuliailta ihovaurioilta. Paljasjalkakenkien pohjarakenne sallii jalan liikkeen kaikkiin suuntiin. Paljasjalkakenkien päällismateriaali on miellyttävä ja siirtää kosteuden pois iholta. 

Pohja on valmistettu nanoteknologialla kaikilla pinnoilla pitäväksi eikä siitä mene läpi esimerkiksi lasinsirut tai neulat. Pohjan läpi kuitenkin tuntee maanpinnan muodot, ja jalkapohjan lihakset pääsevät työskentelemään. 

Leguano® -paljasjalkakenkä korvaa monipuolisesti tavallisen lenkkikengän. Olet urheilemassa, autoilemassa, junassa tai lentokoneessa, kuntosalilla, kotona, puutarhassa, lomamökillä missä liikutkin, Leguano -paljasjalkakenkä eli barefoot-kenkä antaa mahdollisuuden liikkua terveellisesti ja miellyttävästi. 

Konepestävä

Paljain jaloin kävelemisen hyödyt:

  • Vakaa tuki jaloillesi
  • Suora/hyvä ryhti
  • Rentoutuneet, lämpimät jalat 
  • Oman kehosi tuntemus
  • Parempi tasapaino
  • Uutta puhtia kävelyysi

Paljasjalkakävely parantaa hyvinvointiasi – mutta miksi?

Paljasjalkakävely on meille luonnollista: esi-isämme, kuten alkuperäiskansat vielä-kin, kävelivät ilman kenkiä ja kaikkihan me saavumme maailmaan paljain jaloin. Jalkamme, ja niiden 26 luuta, lukematto-mat lihakset ja jänteet, on tehty juuri tähän tarkoitukseen. Kengissä iso osa näistä luista ja lihaksista ei pääse töihin, johtuen kengän jäykästä pohjasta, joka on kuin muotti rajoittaen jalkojesi luonnollista liikkumista. Tämän tosiasian iso osa ihmistä hyväksyy välttämättömänä pahana. Ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisu: paljasjalkakävely.

Päkiöillä kävelemisen hyödyt:

Tämä luonnollinen kävelytyyli vähentää iskuja, kun päkiä osuu ensimmäisenä maahan. Päkiöillä kävely on pehmeämpi, sulavampi ja tehokkaampi tapa kävellä kuin kanta-päillä, sillä kaikki energia muuttuu eteen-päin vieväksi liikkeeksi.

Wishlist 0
Continue Shopping