Valikko Sulje

Ultraohuen pohjan ansiosta kengät ovat myös erittäin kevyitä – tietääksemme markkinoiden kevyimmät. Jotkut mallit painavat vain 90 grammaa, ollen 3-5 kertaa kevyempiä kuin “normaalit” lenkkitossut. Jos etsit mahdollisimman puhdasta paljasjalkatuntumaa, voit poistaa kenkien sisäpohjallisen.

Tavoitteena Feelmaxin suunnittelussa on myös kengän maksimaalinen joustavuus. Kengät voi helposti pistää “rullalle”. Tämän vuoksi Feelmaxin paljasjalkakengät ovat jalassa erittäin mukavat. Ne mahtuvat myös pieneen tilaan, vaikka taskuun, ja ovat sen vuoksi oivalliset esimerkiksi tauko- tai matkustusjalkineena.

Käytämme erikoista vulkanisoitua luonnonkumipohjaa, kumiseoksessa on etsitty parhainta mahdollista kulutuskestävyyttä ja pitoa. Jos käyttäjän askellus ei ole virheellinen, kestää pohjamme saman verran kuin normaalijuoksukenkä, n. 1000 km. Jotkut asiakkaamme ovat juosseet uudella pohjalla yli 4000 km. On selvää, ettei 1 mm:n paksuinen voi kestää samaa kuin paksu 15mm kumijärkäle, mutta ohuen pohjan hyöty on moninkertainen perinteiseen paksuun pohjaan verrattuna.

 

Kyllä. Mutta pitää muistaa kengissä ei ole lämmöneristystä pohjassa. Ohut pohja vilkastaa erityisesti jalan pienten lihasten verenkiertoa, ja liikkeessä jalat pysyvät lämpiminä. Jotkut asiakkaamme ovat lisänneet lämpöpohjalliset kenkiin kylmimpinä vuodenaikoina.

Kyllä voit, Feelmaxit sopivat erinomaisesti. Feelmaxit on suunniteltu erityisen leveäksi varpaiden kohdalta. Tämä ei kaikkien mielestä ole ulkonäöllisesti parhaimman näköinen, mutta jalkasi rakastavat sitä! Kapeat kengät ovat pääsyy moniin jalkaongelmiin, kuten vaivaisenluihin ja vasaravarpaisiin.

On hyvä jättää n. 1 cm. käyntivaraa varpaiden kärkeen. Kenkämme rakenne on hyvin joustava, ja ne muotoutuvat normaalikenkiä paremmin erilaisten jalkojen muotoon. Tarkistakaa oikea kengän koko taulukosta.
Valitse koko isomman jalan mukaan. Feelmaxit ovat joustavia, ja yksinkertaisesti kiristämällä toinen tiukemmalle kokoero ei normaalisti haittaa. Jos jalkojen kokoero on todella suuri, ainoa vaihtoehto on ostaa kaksi kenkäparia.

 

Kyllä on. Feelmaxin paljasjalkakonsepti on ehdottomasti paras ratkaisu kasvavalle jalalle. Monet aikuisiän jalkaongelmat ovat aiheutuneet jo lapsuudessa väärien kenkien takia. On erittäin tärkeää, että lapset käyttävät oikeanlaisia, mahdollisimman joustavia kenkiä. Jos vanhemmat haluavat varmistaa jalan optimaalisen kehityksen, paljasjalkakengät ovat ainoa oikea valinta. Lue lisää ja tilaa omat paljasjalkakengät lapselle.

Siirtyminen pitää tehdä riittävän hitaasti, jotta keho pystyy sopeutumaan uuteen liikkumistyyliin: huomaat käyttäväsi kokonaan uusia lihaksia. Myöskään tietyt nivelsiteet eivät ole saaneet melko varmasti pitkään aikaan vahvistavaa rasitusta. Jos niitä rasitetaan liian nopeasti liian paljon, tulee rasitusvammoja.

Tärkeintä on kuunnella kehon viestejä: jos jossakin tuntuu kipua, lopeta heti liikunta, ja selvitä kivun syy. Jänteet ja nivelsiteet vaativat pidemmän ajan vahvistuakseen kuin lihakset.

Jos olet diabeetikko, tuntoaisti jaloissa saattaa olla heikentynyt, erityinen varovaisuus ja kontrolli on tarpeen.

Aloita kävelemällä 5-10 minuuttia päivässä 2 viikon aikana. Vähitellen aikaa voi lisätä, mutta kuuntele kehoasi. Yritä juosta lyhyehkö lenkki, vähitellen kasvattaen matkaa. Feelmaxit soveltuvat myös kaikenlaiseen vapaa-aikaan, ei vain juoksuun.

Sadat tutkimukset ovat osoittaneet, että liikkuminen paljain jaloin on ihmisille luonnollisin tapa. Vain erittäin harvoissa tapauksissa erityisiä ortopedisiä korjaavia kenkiä tarvitaan. 

Kyllä voit, ja sinun pitäisikin käyttää. Jalan matala kaari johtuu normaalisti heikoista jalan lihaksista. Paljasjalkakenkien käyttö ja paljasjalkakävely tekee jaloistasi vahvemmat, ja näin kaari paranee. Muista edetä hitaasti vaihtaessasi Feelmaxeihin, jotta vältyt rasitusvammoilta.

Wishlist 0
Continue Shopping