Valikko Sulje

Tervetuloa tutustumaan HomCare tuotteisiin!

Pääset tästä www.homcare.fi/kirsiyla-autio suoraan minun HomCare-nettikauppaani, sieltä löydät kattavaa tietoa kaikista tuotteista.  Kaupassa saat tehtyä ostokset vaivattomasti ja tuotteet lähtevät suoraan sinulle. 
Minuun voit ottaa yhteyttä jos jokin asia mietityttää Kirsi Ylä-Autio 050-5525527 [email protected]
 
Itse tykkään hurjasti BioSwipen tuotesarjasta, koska niissä pääosassa on probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristöön ja siten myös ihmisten ja eläinten hyvinvointiin!
 
 
Homcare on tehnyt vuosikymmeniä aktiivista tuotekehitystyötä luodakseen Swpie- ja BioSwipe- tuotesarjat. Päämääränä on ollut Tehokas, Taloudellinen ja Turvallinen kodinhoito.
 
Tuotteiden tehokkuus on kiistaton – haluamme ja osaamme tehdä erinomaisia kodin puhdistus- ja hoitotuotteita – sen vahvistavat myös tyytyväiset asiakkaamme kautta koko maailman.
 
Taloudellisuus syntyy ennen kaikkea tuotteiden tiivistämisestä: säästämme kuluttajan kustannuksia tuotteiden riittoisuuden ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiansäästön kautta.
 
Tuotteiden turvallisuus sekä käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle, että ympäristölle on keskeinen ja jatkuvasti ajankohtainen tavoite kodinhoitotuotteidemme kehitystyössä.

Wishlist 0
Continue Shopping