HomCare

Tervetuloa tutustumaan HomCare tuotteisiin!

Pääset tästä www.homcare.fi/kirsiyla-autio suoraan minun HomCare-nettikauppaani, sieltä löydät kattavaa tietoa kaikista tuotteista.  Kaupassa saat tehtyä ostokset vaivattomasti ja tuotteet lähtevät suoraan sinulle. 
Minuun voit ottaa yhteyttä jos jokin asia mietityttää Kirsi Ylä-Autio 050-5525527 [email protected]
 
Itse tykkään hurjasti BioSwipen tuotesarjasta, koska niissä pääosassa on probiootit, joilla on myönteinen vaikutus ympäristön hyvinvointiin ja siten myös ihmisten ja eläinten!
 
 
Homecare on tehnyt vuosikymmeniä aktiivista tuotekehitystyötä luodakseen Swpie- ja BioSwipe- tuotesarjat. Päämääränä on ollut Tehokas, Taloudellinen ja Turvallinen kodinhoito.
 
Tuotteiden tehokkuus on kiistaton – haluamme ja osaamme tehdä erinomaisia kodin puhdistus- ja hoitotuotteita – sen vahvistavat myös tyytyväiset asiakkaamme kautta koko maailman.
 
Taloudellisuus syntyy ennen kaikkea tuotteiden tiivistämisestä: säästämme kuluttajan kustannuksia tuotteiden riittoisuuden ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiansäästön kautta.
 
Tuotteiden turvallisuus sekä käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle, että ympäristölle on keskeinen ja jatkuvasti ajankohtainen tavoite kodinhoitotuotteidemme kehitystyössä.