Valikko Sulje

Saaren Taika® pyykkietikka on monikäyttöinen, ekologinen tuote, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista Pyykkietikkamme ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia. Saaren Taika pyykkietikkaan ei ole lisätty vettä. Se on riittoisaa, tehokasta ja käytössä edullista.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa.

Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

OHJEITA JA VINKKEJÄ PYYKKIETIKAN KÄYTTÖÖN

Käyttö huuhteluaineena:
Annostele 1-3 rkl Saaren Taika pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuteluainelokeroon (voimakkaampia vuodenaikatuoksuja voi annostella vain 0,5rkl/koneellinen, sillä Saaren Taian pyykkietikoita ei ole valmiiksi laimennettu vedellä).
Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista ja lemmikkien karvojen tarttumista. Samalla neuraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta. Soveltuu myös urheiluvaatteille!

Treenivaatteiden yms raikastamiseen:
Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 0,5-1dl Saaren Taika pyykkietikkaa (esim. Laventeli tai Raikas) per 5-10litraa vettä, anna liota n. 30 min. ja pese sen jälkeen normaalisti pyykkikoneessa.

Siivoukseen:
Laimenna Saaren Taika pyykkietikkaa vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat kuten laatat, teräkset yms. Laimennussuhde 1/20-2/10.

Tunkkaisten tekstiilien, verhojen, vuodevaatteiden, patjojen, sohvien, kenkien, kassien jne raikastamiseen:
Saaren Taika pyykkietikka raikastaa tunkkaiset tekstiilit, joita ei voi pestä kuten verhot, patjat, lenkkarit, treenikassin jne. Laimenna suihkepulloon noin 1/10-5/10 pyykkietikkaa (esim. Laventeli tai Raikas) ja loput vettä, suihkuttele tunkkaiselle tekstiilille ja anna haihtua.
Muista käyttää sellaista pyykkietikkaa (esim. Saaren Taikaa) joka ei sisällä keinotekoisia hajusteita, keinotekoiset hajusteet saattavat usein aiheuttaa ärsytystä iholla tai hengitettynä!

Käyttö silitykseen:
Annostele suihkepulloon 10-50% Saaren Taika pyykkietikkaa (esim. Kukkaketo) ja loput vettä, suihkuta silitettävälle tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa:
Annostele suihkepulloon 10-50% Saaren Taika pyykkietikkaa ja loput vettä, suihkuta n. 2-10 suihkausta märkiin/kosteisiin tekstiileihin.

Väriä päästävien vaatteiden pesemiseen:
Lisäämällä 1 tl Saaren Taika pyykkietikkaa per 10l vettä voi vähentää värien irtoamista tekstiilistä. Mikäli vaate edelleen päästää väriä, lisää Saaren Taika pyykkietikkaa myös huuhteluveteen.

Saaren Taika tuotteiden käyttäjiltä saatuja vinkkejä pyykkietikan eri käyttökohteiksi:

Lastulevykaapista tarttui kaapin haju lakanoihin. Se lähti lakanoista kun laitoin huuhteluaineeksi pyykkietikkaa. Kaapissa säilyttäminen kuitenkin toi hajun takaisin. Haju lähti itse kaapista kun suihkutin sen laimennetulla pyykkietikalla, annoin olla vartin, pyyhin mikrokuituliinalla ja annoin vielä kuivua ja tuulettua seuraavaan aamuun.

Raikastan neuleita suihkuttamalla laimennettua pyykkietikkaa niihin. Tänä vuonna osa itsetehdyistä neuleista (kaulahuivit ja ohut villapaita) vältti jokakeväisen pyykkäyksen. Lähti tunkkainen ja käytetty haju, ja nyt ne odottavat raikkaina ensi talvea kaapissa. Samoin joogamatto raikastuu etikalla. Ja muovisen biojäteastian suihkutan aina tyhjennyksen jälkeen, ettei haju imeydy muoviin.

Kissan pissalle haisevat miehen ulkohanskoista sain se hirwween hajun pois kun annoin liota pyykkietikka-vesi seoksessa ja sitten pesin.

Kenkien sisään suihkauta, raikastuvat!

Eteisen ”kurastopparimatolle” 👍 ei oo tunkkasta ei 👍

Koiran petejä raikastan niin häviää se äklö haju niistä. Toinen suosikki on käyttää ns. Wc-raikastimena, eli suihkutan pönttöön ja ilmaan asioinnin jälkeen.

Laimennan vedellä suihkepulloon ja suihkin kevätverhot seoksella. Napakka ravistus ja tankoihin roikkumaan hieman kosteana. Ei oo ryppyjä tai tunkkaista hajua!

Suihkautan esim. fleece viltille, pahin sähköisyys poistuu sillä. 👍


KÄYTÄ SIIVOUKSESSA TEHOKASTA JA TÄYSIN MYRKYTÖNTÄ SAAREN TAIKA® SIIVOUSSAIPPUAA

Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi!

Siivoussaippua on erittäin riittoisa ja se kannattaakin leikata heti kotona vaikka kahteen tai neljään osaan eri käyttötarkoituksille.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin. Annostele raastetta n. 1tl-1rkl / 500ml lämmintä vettä.

Saaren Taika® Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Wishlist 0
Continue Shopping