Valikko Sulje

Heräsikö kysymyksiä tuotteiden käyttöön liittyen?


Täältä sivulta löydät vastauksia yleisempiin kysymyksiin.
Toivottavasti artikkelista on apua ja täydennän sitä myöhemmin lisää 🙂

HIUKSET JÄÄVÄT TAHMAISIKSI PALASHAMPOOLLA PESUN JÄLKEEN

Hiuksen suomuisen pinnan vuoksi etenkin huonokuntoiset hiukset, varsinkin ekoilla pesukerroilla, saattavat jäädä joillakin palashampoilla pestessä tahmaiseksi. Toinen tahmaisuutta aiheuttava asia on pesuun käytetyn veden kovuus. Ongelma voi ratketa tekemällä esim. etikkahuuhteen.

MIETO VOIDEDEODORANTTI EI OLE PITÄVÄ

Kaikkein kovimmille hikoilijoille eivät aina miedot ja ihoystävälliset deodorantit ole niitä tehokkaimpia, ja siksi suosittelenkin aina käytettäväksi Saaren Taika suolasaippuaa, esim. Veera suolasaippuaa, kainaloiden päivittäisessä pesussa. Suola neutraloi kainaloiden bakteerikantaa; nämä bakteerit ovat ne jotka saavat luontaisesti tuoksuttoman hikinesteen tuoksahtamaan hielle. Suolasaippuan säännöllinen käyttö auttaa siis deodoranttiakin pitämään paremmin!

VOIDEDEODORANTTI ON LIIAN KOVAA

Saaren Taika voidedeodorantit on suunniteltu siten, että ne ovat kesäkuumallakin valumattomia, eli niitä voi kesälläkin pitää mukana esim. kassissa ilman pelkoa siitä, että deo menee velliksi ja sotkee kassin. Oheisella videolla opastetaan deon levitystä:

IHO JÄÄ RASVAISEKSI VOITEEN KÄYTTÄMISEN JÄLJILTÄ

Kaikki Saaren Taika voidetuotteet, eli voiteet ja deodorantit, ovat niin sanotusti täyttä tavaraa. Olemme kehittäneet aivan oman tuotantomenetelmän voidetuotteillemme saadaksemme niissä säilymään luonnollisten voideainesosien kaikki ihon terveydelle ja uusiutumiselle elintärkeät vitamiinit.

Voiteemme on painavampaa ja paksumpaa kuin monet muut vastaavat voidetuotteet ja ohuelti levitettävä käyttömäärä saattaakin vaatia aluksi hieman totuttelua.

Yleissääntönä voidaan sanoa, että esim. kasvojen iholle riittää n. puoli – yhden herneen kokoinen määrä voidetta. Voide hierotaan ensin tasaiseksi sormenpäissä ja sitten vasta kasvojen iholle. Sama pätee koko vartalolle. N. herneen kokoinen määrä hierotaan sormissa tasaiseksi ja sitten halutulle ihoalueelle. Tarvittaessa toistetaan. Alla opastevideo voiteiden käytöstä:

TUOKSUJA SISÄLTÄVÄT TUOTTEET OVAT AIHEUTTANEET OIREITA

Vaikka tuotteissamme tuoksuina käyttämämme eteeriset öljyt ovatkin täysin luonnollisia ja useimmille, jopa tuoksuherkille erittäin hyvin siedettyjä, saattavat ne joillakin aiheuttaa erilaisia oireita päänsärystä kutinaan ja muihin reaktioihin.

Luonnossa esiintyville kasveillekin voidaan olla herkistyneitä ja useimmat eteeriset öljyt sisältävätkin tunnettuja allergeeneja, kuten esim. d-Limonene, Geraniol, Eugenol jne. Ainesosaluettelo kannattaakin aina lukea ennen ostopäätöstä ja varmistaa tuotteen täysi sopivuus itselleen.

Ihminen voi olla myös tietämättään herkistynyt jollekin allergeenille ja etenkin siitepölyjen aikaan oireita saattaa aiheuttaa ainesosat, jotka eivät normaalisti aiheuta mitään reaktiota. Tätä kutsutaan ristikkäisreagoimiseksi tai ristikkäisallergiaksi. Omalta lääkäriltä saa halutessaan lisätietoa allergioista ja ristireaktioista.

SHEAVOITEENNE TUOKSUU PAHALLE JA ON TÖNKKÖÄ

Saaren Taika sheavoissa tuoksuu sheapähkinän oma luonnollinen tuoksu. Emme käytä tuotteissamme valkaistua ja deodoroitua (tuoksutonta) sheavoita sen mahdollisesti sisältämien kemikaalijäämien takia. Voide on sheavoita sellaisenaan, vain hieman notkeutettuna ja siksi se voi tuntua hieman tönköltä purkissa. Valmistamme sheavoimme tämänlaiseksi juuri siksi, että mahdollisimman vähän käsiteltynä saamme sheapähkinän sisältämät vitamiinit säilymään lopputuotteessa parhaimmalla mahdolliselle tavalla. Tällöin voide auttaa parhaiten ihoa uudistumaan sekä korjaa mahdollisia ihovarioita kaikkein tehokkaimmin 🙂

KAMOMILLA SHEAVOITEESSANNE ON VOIMAKAS TUOKSU

Kamomilla Sheavoiteessa tuoksuu sheapähkinän oman luonnollisen tuoksun lisäksi kamomilla ja laventeli. Emme käytä tuotteissamme valkaistua ja deodoroitua (tuoksutonta) sheavoita sen mahdollisesti sisältämien kemikaalijäämien takia. Sheavoin lisäksi voiteessa on tehoaineina myös laventelin- ja kamomillan eteeriset öljyt. Jokaisella voiteen ainesosalla on olellinen osuus tuotteen tehossa ja vaikutuksessa. Laventeli mm. rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista ja kamomilla taas helpottaa kutinaa nopeasti sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemaan nopeammin. Emme ole lähteneet peittämään niiden tuoksua muilla tuoksuaineilla, sillä tuotteen tulee sopia myös niille, joiden iho on rikki tai muutoin erittäin herkkä 🙂

Wishlist 0
Continue Shopping