Aktiv (katso värivaihtoehdot)

130,00 150,00  (Sis. alv 24%)

AKTIV: Sporttinen Leguano, josta löytyvät monipuoliset värivaihtoehdot: punainen, lumivalkoinen, laava musta, auringon keltainen, magma oranssi,  antrasiitti pinkillä tai vihreällä pohjalla. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Tämä malli antaa jaloille runsaasti vapautta! Kenkä on erittäin mukava, käytännöllinen ja käytettävissä ympäri vuoden. Kangas on hengittävä ja pohja antaa höyhenenkevyen tunteen missä tahansa maastossa. Leguano Aktiv sopii yhtä hyvin niin vapaa-aikaan, ulkoiluun kuin erilaisiin sisäurheilulajeihinkin.

Vaivasenluu-ongelmista kärsivät rakastavat tämän kengän pehmeyttä! Tämä kenkämalli sopii jalalle jossa isovarvas on pisin ja kapenee siitä pikkuvarpaaseen päin.

Leguano paljasjalkakenkä sopii mihin tahansa seikkailuun maalla tai vedessä. Se on jo saavuttanut tunnettuutta muunmuassa veneilijöiden keskuudessa: sileillä pinnoilla kenkä tarjoaa riittävän kulutuskestävyyden, sen pohja on hellävarainen kannenpäällysteelle eikä vesi pilaa jalkinetta. Kiviset rannikot – ei mitään ongelmaa tälle paljasjalkakengälle!

 

HUOM HUOM HUOM

Pinkki- ja  vihreäpohjainen sekä musta Aktiv kenkä saatavilla koosta 34 alkaen.

Musta  kenkä on tilattavissa kokoon 49 asti.

Vihreä pohjainen sekä keltainen Aktiv tilattavissa kokoon 48 asti.

 

Osassa paljasjalkakengistä koko vaihtelee mallin, muodon ja kengän leveyden myötä. Mikäli olet epävarma, neuvomme mielellämme oikean koon valinnassa tai missä tahansa muussa mieltäsi askarruttavassa kysymyksessä.

Aktiv-malli vastaa aika hyvin normaalia kokoa. Leguanon malleista isointa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,