Valikko Sulje

Feelmax Kuuva 6 – Ruskea

(3 tuotearviota)

199,00  (Sis. alv)

Feelmax Kuuva6 on korkeavartinen nahkainen paljasjalkakenkä. Mustana ja ruskeana, valmistukseen käytetään ekologista nahkaa. Sisältää irtopohjallisen.

SympaTex kalvo-rakenne tekee kengistä vedenpitävät. Ohut pitävä pohja aktivoi jalan lihakset töihin ulkoillessa. Mahtavan maatuntuman antava paljasjalkakenkä ulkoiluun, retkeilyyn, metsälle, kaupunkiin. Monipuolinen kenkä jossa leveä lesti ja varpailla on oikeasti tilaa toimiakseen kunnolla.

Feelmaxin lämpöpohjallisen avulla saat kylmemmille ilmoille lisäeristettä.

Kuuva6 on normaali kokoa ja usein menee varsinkin ohuella sukalla sama koko kuin on tavallisissa kengissä käyttänyt, kokoa isommat kannattaa ottaa mikäli käyttää lämpöpohjallista ja/tai villasukkaa. Joskus jopa kaksi numeroa isommat on tarpeen. Toki tämä riippuu jalan mallista ja omista käyttötottumuksista käyntivaran suhteen. Käyntivara näihin kenkiin riittää noin 8mm-10mm.

 

Ota yhteyttä jos jokin asia mietityttää, autan mielelläni 050-5525527 / Kirsi tai [email protected]

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Feelmax Kuuva6 on korkeavartinen nahkainen paljasjalkakenkä. Värivaihtoehdot ovat musta ja ruskea. Valmistukseen käytetään ekologista nahkaa. Sisältää irtopohjallisen

SympaTex kalvo-rakenne tekee kengistä vedenpitävät. Ohut pitävä pohja aktivoi jalan lihakset töihin liikkuessa. Verenkierto lisääntyy paljasjalkakenkiä käytettäessä ja näin myös kylmänsietokyky paranee. Tasapainoaisti herkistyy ja vahvistuu.

Mahtavan maatuntuman antava paljasjalkakenkä ulkoiluun, retkeilyyn, metsälle, kaupunkiin. Monipuolinen kenkä jossa leveä lesti ja varpailla on oikeasti tilaa toimiakseen kunnolla. Kuuva 6 on paranneltu levittäen pikkuvarpaiden tilaa sekä korkeustilaa varpaille on korotettu. Nauhojen koukkuja on paranneltu.

Pitkä varsi mahdollistaa haastavassakin maastossa kulkemisen. Ihanteellinen kenkä retkeilyyn ja vaelluksille. Feelmaxin lämpöpohjallisen avulla saat kylmemmille ilmoille lisäeristettä.

 

Päällinen: Korkealaatuinen ekologinen nahka, SympaTex-kalvorakenne
Ulkopohja: NatuRun Sierra 2,5-4mm erikoiskumiseos
Paino: 321 g. (koko 41)

Värit: Musta ja ruskea
Lesti: Feelmax-extraleveä
Koot: 37-48

3 arviota tuotteelle Feelmax Kuuva 6 – Ruskea

  1. Mirja

    Varsi on erittäin paksu ja minulle liian tukeva, tuntuu hieman jopa kömpelöltä. Kostealla lumella jalkakin on kostea.

  2. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

    Tuote vastasi kuvausta ja koko oli oikea. Olen erittäin tyytyväinen kenkiin. Koko talvena en ole muita kenkiä käyttänyt lenkillä. Kovimmillakaan pakkasilla ei ole varpaita palellut. Pohjallisena minulla on villapohjallinen. Ulkopohja pitää hyvin talvikelillä.

  3. Topi

    Nikwaxin suojavahan kun laittaa pintaan, näillä kengillä pärjää millä tahansa kelillä. On tullut kokeiltua Eino Leino -polulla Vuokatissa, sohjossa kahlatessa ja vaikka sun missä. Pehmenevät käytön myötä enemmän ns. normaaliksi paljasjalkakengäksi. Ei kannata siis säikähtää, kun alussa vaikuttavat liian jäykiltä. Ihan eri pelit kuin suositut keinonahkaiset eli muoviset paljasjalkakengät. Nämä hengittävät hien ulos ja näitä voi huoltaa ja huollattaa.

Lisää arvio
Wishlist 0
Continue Shopping