Valikko Sulje

Footbic | Diabetes

80,00  (Sis. alv)

Tutustu Footbic-kuntoutukseen edullisesti ja helposti oman kotisi rauhassa.

Footbic diabetesohjelma on suunniteltu tehtäväksi patentoiduilla Footbic Pro-terapiapalloilla.

Kuntoutusohjelmalla voidaan ehkäistä 2-tyypin diabetesta sairastavien jalkateräongelmia, ja ennaltaehkäistään sairauteen kuuluvia tyypillisiä oireita ja vaivoja. Kuntoutusohjelmalla vahvistetaan jalkaterän tärkeitä tukilihaksia sekä vilkastutetaan jalkaterän aineenvaihduntaa. Pro-terapiapallo on suomalainen patentoitu innovaatio, joka sisältää kymmenen patentoitua ominaisuutta.

Paketti sisältää kaksi Pro-terapiapalloa ja ohjevihon, jonka avulla voit tehdä harjoitteita tehokkaasti ja turvallisesti.

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): diabetes Osastot: , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Footbic | Diabetes”

Saatat myös pitää...

 • 42,00  (Sis. alv)

  Tutustu Footbic-kuntoutukseen edullisesti ja helposti oman kotisi rauhassa.

  Footbic | TUTUKSI esittelee sinulle Footbicin. Pääset kokeilemaan miltä Footbiccaus tuntuu ja tekemään sen jälkeen päätöksen, että haluatko jatkaa kuntoutusta tosissasi!

  Monia erilaisia harjoitteita jalkaterän lihasten vahvistamiseen, edesauttaa jalkojen tottumista paljasjalkakenkiin siirryttäessä ja muutenkin jalkojen hyvinvointiin ja vahvistamiseen.

  Footbic | TUTUKSI -tuotepaketti sisältää:

  • 2kpl Footbic-kuntoutuspalloja
  • Footbic-perusharjoitteet vihkon, joka sisältää yleisimmät Footbic-harjoitteet

  Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Ahto Kärnän kehittämä äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan Footbic Basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla. Footbic-menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja kuntoutetaan useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja.

Wishlist 0
Continue Shopping