Valmistaja:
Ntourountoksen pienleipomo, Kreeta
Ainesosat:
Vehnäjauho, gravierajuusto 15% (lampaan- ja vuohenmaito, suola, juustonjuoksutin), auringonkukkaöljy, hiiva, suola, leivinjauhe, oregano, valkosipuli 0,11%, pippuri, seesaminsiemen, vesi.
5,00 € (Sis. alv)
Käsintehtyjä naposteltavia Ntourountoksen pienleipomosta Hora Sfakionin rantakylästä eteläiseltä Kreetalta. Maustettu kreetalaisella graviera-juustolla ja valkosipulilla. Mikä vastustamaton yhdistelmä!
Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Valmistaja:
Ntourountoksen pienleipomo, Kreeta
Ainesosat:
Vehnäjauho, gravierajuusto 15% (lampaan- ja vuohenmaito, suola, juustonjuoksutin), auringonkukkaöljy, hiiva, suola, leivinjauhe, oregano, valkosipuli 0,11%, pippuri, seesaminsiemen, vesi.
Valmistusaineet: Extra virgin-oliiviöljy, konservolia oliivi, viinietikka, vesi, merisuola, sitruunamehu, oregano. Lisäaineeton.
Ravintosisältö (100ml):
Energia 900 kcal
Proteiineja 0g
Hiilihydraatteja 0g (josta sokereita 0g)
Rasvaa 91.6g (josta kertatyydyttymättömiä 72.4g, tyydyttyneitä 12.8g ja monityydyttymättömiä 6.4g)
Kuituja 0g
Suolaa 0g
E-vitamiinia 11.9mg
Ainesosat: Oliiviöljy. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei jääkaapissa, siellä öljy sakkaantuu.
Lajike: koroneiki
Luokka: Ekstra-neitsyt (EVOO)
Säilyvyys: EVOO-luokassa noin 1,5-2 vuotta
Alkuperämaa: Kreikka
Valmistaja:
Hunajatarhuri Nikitas Melissakis, Kreeta
Nikitaksella on noin 150 hunajapesää, ja ne kaikki sijaitsevat Tsivarasin kylän ympäristössä Valkoisten Vuorten (Lefka Ori) suuntaan kallioisilla timjamia kasvavilla rinteillä. Hän on myös Tsivarasin kylän oliivierottamon toisen omistajaperheen pää. Samaisessa oliivierotamossa pullotetaan myös Happy Olive.
Ainesosat:
100% timjamihunajaa.
Valmistusaineet: pistaasi 30%, sokeri, kasviöljy, täysmaitojauhe, herajauhe, maitoproteiini. Emulsioaineena soijalesitiini, vanilliini.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.