Valikko Sulje

Feelmax Saana 3

98,00  (Sis. alv)

Uudistettu Saana 3 kenkä on huippu kevyt ja miellyttävä jalassa, niin töissä kuin vapaa-ajalla lenkillä tai kaupungissa. Ympäristöystävälliset materiaalit on antibakteeriset ja myös hajun muodostusta estäviä ominaisuuksia. Kenkäparissa on käytetty n. 250g. kahvinporoa ja 5 muovipulloa.Se ei pelkästään ole kestävän kehityksen tuote, vaan myös erittäin mukava käyttää. Kahvilangalla on antibakteerisia ja hajun muodostusta estäviä ominaisuuksia. Kahvilanka myös vie kosteutta pois iholta ja se kuivuu 200% polyesterlankaa nopeammin.

HUOM! Koko on reilua kokoa. Useimmin saa ottaa kokoa pienemmän kuin mitä ns tavallisissa kengissä on käyttänyt,  toisille menee sama koko, riippuen omasta tottumuksesta käyntivaraan.  Käyntivaraksi riittää näissä joustava pohjaisissa kengissä 5-8mm. Mittojen mukaan tilattuna tulee liian iso kenkä.

 

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Tämä ympäristöystävällinen kenkä on tehty kierrätetystä kahvinporosta ja kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta langasta. Kenkäparissa on käytetty n. 250g. kahvinporoa ja 5 muovipulloa.Se ei pelkästään ole kestävän kehityksen tuote, vaan myös erittäin mukava käyttää. Kahvilangalla on antibakteerisia ja hajun muodostusta estäviä ominaisuuksia. Kahvilanka myös vie kosteutta pois iholta ja se kuivuu 200% polyesterlankaa nopeammin. Päällinen on erittäin kevyt, hengittävä ja joustava. Kahvinoporolangan valmistuksessa tulee n. 40% vähemmän hiilidioksiidipäästöjä kuin Bambulangan, ja n. 80% vähemmän kuin Kookoslangan. NatuRun ulkopohja, joka valmistettu suoravulkanoimalla Ecorubber™ kierrätyskumia suoraan päälliseen. Pohjassa on kovempaa kumia kannan ja päkiän alla, pehmeämpää muualla. Tämä on yksi maailman joustavimmista kenkien ulkopohjista. Valmistettu Suomessa. 100% Vegaani.

Materiaalit: 80% Kierrätetty Kahvipurulanka/20% kierrätetty PET polyesteri
Ulkopohja: NatuRun™ 2,5 mm. Kierrätetty Ecorubber™ kumisekoitus.
Koot EUR 37-42.
Lesti: Leveä.
Väri: Musta, Fuchsia/sininen/turkoosi detaljit.

Paljasjalkakenkien ominaisuuksia:
– Varvastila vastaa jalan luonnollisen liikkeen tarvetta.
– Kantakorotusta ei ole, jolloin virheasentoja niveliin ei pääse kehittymään.
– Holvikaaren tukia ei ole, jolloin jalan lihakset itse pääsevät toimimaan luonnollisesti.
– Pohjan ohuus ja joustavuus mukailee maan muotoja ja jalan lihakset vahvistuvat

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Feelmax Saana 3”
Wishlist 0
Continue Shopping